Jozefs dromen komen uit!

27 november 2022 t/m 13:00
Locatie: Carolus Borromeüskerk Soesterberg, Rademakerstraat 159, 3769 LB Soesterberg

Kleuterkerk Jozef ziet zijn broers terug

27 november om 12.00 uur in de Caroluskerk

Droom jij wel eens? Droom jij wel eens dat je een prinses bent of een hele goede voetballer of een super sterke draak? Jozef droomde dat hij een koning was en dat zelfs zijn grote broers een buiging voor hem maakten. Natuurlijk vond iedereen dat een rare droom. De ene broer buigt niet voor de andere broer. Toch?

Nee, meestal buigt de ene broer niet voor de andere broer. Gelukkig. Maar Jozefs droom was een bijzondere droom. Een droom die van God kwam. En als iets van God komt is het soms heel anders dan wij mensen kunnen bedenken.

Kom maar eens luisteren!

 

Kleuterkerk is voor peuters en kleuters. We dansen,  vertellen een verhaal, zingen liedjes, doen spelletjes en houden een collecte in natura om te laten zien dat het om delen gaat. Je bent van harte welkom, juist ook met kinderen die moeilijk kunnen stilzitten. Na afloop van de viering van een half uurtje drinken we samen wat en delen de kinderen het lekkers dat ze meegenomen hebben. Soms, als je geluk hebt, zijn er ook koekjes voor de papa’s en mama’s, oma’s en opa’s.