Kidskerk in Soesterberg Data

3 september 2023 12:00 t/m 7 januari 2024 13:00
Locatie: Carolus Borromeüskerk Soesterberg, Rademakerstraat 159, 3769 LB Soesterberg

Voor het komende half jaar hebben we weer een afwisselend en gezellig programma bedacht voor Kidskerk.

Schrijf de nieuwe data op de Family planner. Als je het prettig vindt om een reminder te ontvangen, geef je naam dan even op bij pastor Wies Sarot: sarot@marthamaria.nl. We beginnen de vieringen altijd op twaalf uur, als de grote klok slaat. 

Zondag 3 september Klein zijn, grote daden verrichten Zacheüs  is maar een klein mannetje. En wat hij doet is eigenlijk ook maar kleingeestig. Tot Zacheüs op een dag Jezus op bezoek krijgt. Dat bezoekje verandert zijn hele leven.

Zondag 1 oktober Verdwalen? Je wordt altijd weer gevonden. Jezus is de Goede Herder. Hij zorgt voor ons, zelfs als we weglopen komt Hij ons achterna.

Zondag 19 november Delen als je maar weinig hebt…. Elia moet vluchten. Een boze koningin wil hem dood maken. De profeet komt in een ver land. Daar heeft de koningin geen macht, maar er is daar wel maar heel weinig te eten. Toch maakt een weduwe voor hem van haar laatste meel en olie een broodje. Heeft ze zelf dan nog wel te eten? En haar kindje?

Zondag 10 december Een engel op bezoek Vlak voor Kerst horen we het wonderlijke verhaal van het bezoek van een engel aan Maria. Maria zal een kindje krijgen, een heel bijzonder kindje.

Zondag 7 januari Kraambezoek uit een ver land  Uit een ver land komen er magiërs op bezoek bij het kindje Jezus. Ze zeggen dat er een koning geboren is. Maar waar is die koning dan? Ze zien alleen maar een klein kindje in een voerbak liggen. Is dat een koning?

Kidskerk is een viering voor kinderen die het nog moeilijk vinden om stil te zitten in de kerk. De viering duurt een half uurtje, we zitten gezellig op zitzakken bij elkaar en we zingen, dansen, vertellen, knutselen en delen lekkers dat we zelf meebrengen. Er is dus geen collecte met geld, maar iedereen neemt iets mee om te delen. Ook kan je na afloop van de viering boekjes lenen om thuis gezellig samen te lezen. Kom vooral eens kijken. Ouders, grootouders, buurkinderen, vriendjes en vriendinnetjes, iedereen is welkom. 

Opgaveformulier

Wilt u zich opgeven voor deze activiteit? Dit kan door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden.

  Hoe we omgaan met je gegevens kun je lezen in het privacybeleid.

  Meer agendapunten

  Alles
  Algemeen
  Carolus Borromeüs Soesterberg
  H. Nicolaas Eemnes
  H. Willibrord Soest
  Maria Koningin Baarn
  Michaël-Laurens De Bilt
  Onze Lieve Vrouw Bilthoven
  Sint Maarten Maartensdijk