Kleuterkerk Kerk voor de jongsten

6 november 2022
Locatie:

Kleuterkerk is een korte viering van een half uurtje voor peuters en kleuters. Iedere viering bestaat uit een verhaal, we dansen en bewegen samen en raken vertrouwd met belangrijke gebeden door ze vaak te herhalen. Ook steken we kaarsjes aan uit dankbaarheid of omdat we ons zorgen maken over iemand. De kinderen vinden dat geweldig.

Er is een natuurlijke afwisseling van stilte en rust en gezellige contacten waarin we het verhaal uitspelen, bespreken of er een knutsel bij maken. Aan het slot van de viering gaat er een mand rond waarin we lekkers verzamelen. Al dat lekkers delen we even later weer gezellig in de koffiekamer. Daar kan je ook allemaal leuke boekjes vinden om te lenen en thuis te lezen.

Kleuterkerk is een activiteit die open staat voor alle jonge kinderen en hun (groot)ouders. Ook als je elders in de parochie woont of als je kind niet gedoopt is ben je welkom. Kom gerust eens kijken.

Er is kleuterkerk in de Caroluskerk in Soesterberg (Rademakerstraat 159) en elke tweede zondag van de maand behalve in de zomervakantie in de Nicolaaskerk in Eemnes (Wakkerendijk 60). Als je je per mail opgeeft bij Wies Sarot (Sarot@marthamaria.nl) ontvang je iedere keer vooraf een uitnodiging op de mail.

Data:

Zondag 4 september 12.00 uur Soesterberg

Zondag 11 september 11.30 uur Eemnes

Zondag 25 september 12.00 uur Soesterberg

Zondag 9 oktober 11.30 uur Eemnes

Zondag 6 november 12.00 uur Soesterberg

Zondag 13 november 11.30 uur Eemnes

Zondag 27 november 12.00 uur Soesterberg

Zondag 11 december 11.30 uur Eemnes

Zaterdag 17 december om 18.00 uur in Soesterberg

 

Opgaveformulier

Wilt u zich opgeven voor deze activiteit? Dit kan door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden.

    Hoe we omgaan met je gegevens kun je lezen in het privacybeleid.