Dolle Maria’s gespreksgroep

26 september 2022
Locatie: De Sleutel, Steenhoffstraat 41, Soest

Dolle Maria’s  gespreksgroep

Luister jij wel eens naar podcasts? In de auto, of na een hele dag schermkijken kan een podcast een mooie manier zijn om toch nog iets te leren, zonder dat je je ogen hoeft te belasten.

Sinds een paar maanden is er een nieuwe podcast genaamd: Dolle Maria’s. De podcast over de knopen uit het leven, geloof en maatschappij. Op hun site stellen de maaksters zich zo voor:

“Wij zijn Celine Timmerman en Laetitia van der Lans en wij zijn dol op Maria. Vooral op Maria die de knopen ontwart, zij inspireert ons. Net als iedereen raken wij zo nu en dan verward in de knopen van het leven, ons geloof en de maatschappij. Die knopen willen we, al pratend met een gast, proberen te ontwarren in deze podcast Dolle Maria’s. Iedere eerste maandag van de maand om 12:00 uur - als de landelijke sirenes loeien - staat een nieuwe aflevering online.”

In de podcasts komen stevige problemen aan de orde: seksualiteit, doodgaan, gendervragen. Onderwerpen waar je misschien graag nog eens over zou doorpraten. Daarom willen we samen luisteren naar de podcasts. Zin om mee te praten en te luisteren? Je bent welkom op maandagavond om 20.00 uur in De Sleutel. Opgave: sarot@marthamaria.nl

26 september 24 oktober28 november 16 januari 6 maart 24 april 12 juni