Misintenties opgeven

In alle geloofsgemeenschappen binnen de HH. Martha en Mariaparochie is het mogelijk intenties aan te melden, waarvoor tijdens de vieringen wordt gebeden. De intenties kunnen betrekking hebben op personen, levenden of overledenen, die iemand speciaal in Gods goedheid en ontferming wil aanbevelen. Bijzondere gelegenheden zoals een jubileum of jaargetijde kunnen aanleiding zijn een intentie op te geven. Het is gebruikelijk om het opgeven van een intentie gepaard te doen gaan van een gift voor de kerk en het onderhoud van de voorgangers. Het richtbedrag voor een misintentie is € 10,-. Met onderstaand formulier kan de intentie opgegeven en betaald worden. Let op! Onze parochie draait op vrijwilligers, dat betekent onder andere dat niet elke dag de binnengekomen formulieren voor intenties worden verwerkt. Om zeker te zijn dat je intentie wordt opgelezen op de door jou gekozen datum is het belangrijk dat je deze vijf dagen voor de datum opgeeft!

NB: Momenteel ondervinden we storingen in de betalingen aan de locatie Carolus Borromeüs in Soesterberg. U kunt hierdoor momenteel geen misintenties via het formulier opgeven aan deze kerken. We hopen deze problemen snel te hebben opgelost.

Let op: het kan zijn dat er op de opgegeven datum geen viering is in de kerk van je keuze! Het secretariaat van de geloofsgemeenschap neemt dan contact op om een alternatieve datum af te spreken.

Vieringen door de week

H. Nicolaas Baarn 

Lauden: iedere werkdag 8.15 - 8.30 uur

Eucharistie: dinsdag 19.00 - 19.45 uur

woensdag/donderdag: 8.45 - 9.30 uur

vrijdag: 19.00 - 20.00 uur

HH. Michael en Laurens de Bilt

Dinsdag 10:00 uur, Gebedsviering

H. Nicolaas Eemnes

Donderdag 10.00 uur, afwisselend Eucharistie en Gebedsviering

Petrus en Pauluskerk Soest

Woensdag 9.00 uur, Gebedsviering

Vrijdag 9.00 uur, afwisselend Eucharistie en Gebedsviering

Contact

Parochiesecretariaat HH. Martha en Maria:
Steenhoffstraat 41
3764 BJ Soest
KvK nr 74836048
Bereikbaar op maandag en woensdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.
E-mailadres: info@marthamaria.nl
Telefoonnummer: 035-6011320

U kunt ook het contactformulier gebruiken.