Leef als kind van het Licht! AFGELAST

22 maart 2020 11:00 t/m 22 maart 2020
Locatie: H. Nicolaas Baarn, Kerkstraat 19, 3741 AJ Baarn

Nou, dat klinkt als een makkelijke boodschap: als kind van het Licht leven!

Want wie wil er nou in het donker zijn? Dan struikel je, bots je tegen alles aan en kun je niets zien. Da’s hartstikke erg! Dus willen we heel graag in het licht zijn, toch?

Dan kun je alles goed bekijken; alle kleuren, dieren, mensen en alles in de natuur.

 

Maar zou dat het dan zijn? Is dat ‘leven als kind van het Licht’?

Nee, hè; zoals je ziet staat er ‘Licht’ met een hoofdletter. Dus gaat het om méér dan alleen de zon opzoeken of ’s avonds de lampen aandoen.

Wij worden uitgenodigd, krijgen zelfs de opdracht te léven als kind van het Licht. Leven als kind van Jezus. Hij is het Licht van de wereld! Dus je mag alles wat je hebt gekregen van Hem aan talenten en gaven, inzetten om zijn goedheid, barmhartigheid en waarheid te laten zien in de wereld om je heen!!

Dat is een waardevolle opdracht, maar soms ook een moeilijke, hoor; niet alles is zwart of wit en soms is kiezen voor het goede niet altijd even duidelijk. Dan lijkt het goed en mooi en dan blijkt het toch anders te zijn...

 

In de gezinsmis van 22 maart gaat pastor Mauricio jou en mij daarbij helpen! Hij zal ons met tips en voorbeelden laten zien hoe we mogen leven als kinderen van het Licht.

Dus wees erbij: jij bent van harte welkom!!

11.00 uur

Nicolaas Baarn