Kidskerk De Goede Herder

1 oktober 2023 t/m 8 oktober 2023
Locatie:

Zondag 1 oktober 12.00 uur Carolus Borromeuskerk Soesterberg

Zondag 8 oktober 11.30 uur Nicolaaskerk Eemnes

Houd jij van schaapjes? Lieve zachte donzige schaapjes? Wij wel. Wij hebben er zelfs een heleboel. Allemaal verschillende. De ene is fijn in bed, de ander kan altijd mee in de auto en weer een andere ligt altijd op de bank te wachten. Er is er geen eentje die we willen missen.

Soms is er een schaapje kwijt. Dan gaan we heel lang zoeken tot we het weer vinden. Want alle schaapjes horen erbij. Of ze nu klein zijn of groot. Dat hebben we van Jezus geleerd.

Wat Jezus precies vertelde over schaapjes vertellen we in Kidskerk op zondag 1 of  8 oktober. Kom je ook meedoen? Misschien kan je ook een schaapje meenemen. Als je er geen hebt kan je er altijd eentje maken.

Kidskerk is een viering voor peuters en kleuters die nog niet zo goed stil kunnen zitten. We houden een viering van een half uurtje, met liedjes die vaak terug komen. We vertellen Bijbelverhalen en knutselen samen of spelen een toneelstukje. Aan het slot houden we een collecte in natura (mandarijntjes, rozijntjes, koekjes, snoepjes) die we na de viering met elkaar delen bij een glaasje limonade of een kopje koffie.