ALS JE GEEFT OM JE KERK GEEF JE VOOR JE KERK

19 januari 2022

De jaarlijkse Actie Kerkbalans is weer van start gegaan, u doet toch ook mee ?

Omdat onze HH. Martha en Mariaparochie een decentrale organisatie kent heeft elk van de 8 geloofsgemeenschappen, ook wel locaties genoemd, zijn eigen huishoudboekje. Elke locatie moet er dus zelf voor zorgen dat er voldoende inkomsten zijn om alle kosten te kunnen betalen. Nu de bijdragen uit de collectes minimaal zijn, zijn de locaties meer dan ooit afhankelijk van uw deelname aan de Actie Kerkbalans. Dit kan met een maandelijkse (automatische) of jaarlijkse gift of via een schenkingsakte, de zogenaamde Overeenkomst periodieke gift in geld. Hierdoor kunt u uw gift aftrekken van uw inkomstenbelasting.

Via deze link kunt u het formulier invullen, uitprinten en het exemplaar voor de schenker én de ontvanger afgeven bij het secretariaat of de budgethouder van uw kerk. Zij zorgen ervoor dat u het exemplaar voor de schenker genummerd en ondertekend terugkrijgt.

Wat u geeft komt altijd rechtstreeks ten goede aan uw eigen geloofsgemeenschap. Dat alle bankrekeningen op naam staan van de HH. Martha en Mariaparochie heeft alleen een kerkrechtelijke reden.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage, mede namens alle vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor hun eigen geloofsgemeenschap. Hieronder de oprechte oproep van pastor Mauricio Meneses. Laten we vandaag geven voor de kerk van morgen!

Meer nieuws

BOMEN jongerenviering m.m.v. het jongerenkoor

Zondag 2 oktober 10.00 uur  Nicolaaskerk Eemnes Bomen, we houden […]

30 sep

6 november: Willibrordzondag

Op 6 november 2022 vieren we Willibrordzondag. De heilige Willibrord […]

26 sep

Kleuterkerk Soesterberg

Op zondag 25 september hebben we in Kleuterkerk samen de […]

26 sep
24 sep

Dolle Maria’s De Seksualiteitknoop De Sleutel, 20.00 uur

Maandag 26 september gaan we voor de eerste keer luisteren […]

23 sep

Diakenwijding

Op zaterdag 1 oktober zal onze medeparochiaan Wim Kremer door […]

22 sep

An Kolfschoten 25 jaar voorganger

We kunnen ons gelukkig prijzen. In al onze locaties is […]

21 sep