Waar word jij warm van?

30 november 2022 20:00 t/m 22:00
Locatie: De Sleutel, Steenhoffstraat 41, Soest

woensdag 30 november 20.00 uur De Sleutel

We duikelen in ons land van de ene crisis in de andere. De coronacrisis is nog niet voorbij, de oorlog in de Oekraïne woedt nog en nu is er opnieuw iets dat ons behoorlijk bezig houdt: de energieprijzen. Om ons heen zien we creatieve oplossingen, kruiken, fleece dekentjes in de kerk, warmtekussentjes,  leuke warme truien. Maar dat neemt niet ieders zorgen weg.

Tijd om elkaar te helpen en positief te gaan denken. Omdenken misschien zelfs wel. We houden een bijeenkomst rond het thema: Waar word je warm van? Hebben we tips en tops voor elkaar om warm te lopen zowel in letterlijke als in figuurlijke zin? Kunnen we elkaar helpen warm en enthousiast  te blijven en niet in elkaar te kruipen? En heeft ons geloof daar ook nog iets aan bij te dragen? Allemaal vragen. Bovendien zullen er deze avond mensen aanwezig zijn die een helpende hand kunnen uitsteken, mensen die handig zijn in het contact met de gemeente en leden van de PCI.

Je bent van harte welkom. Een dampende kop koffie staat voor je klaar. Of een hete kop thee, als je dat liever hebt. Opgave tevoren is makkelijk voor ons. Dat kan bij het secretariaat: secretariaat@marthamaria.nl

Opgaveformulier

Wilt u zich opgeven voor deze activiteit? Dit kan door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden.

    Hoe we omgaan met je gegevens kun je lezen in het privacybeleid.