Maak een tekening!

31 mei 2020 t/m 14 juni 2020
Locatie: H. Michaëlkerk De Bilt, Kerklaan 31, 3731 EE De Bilt

Leden van het Ecclesiakoor van de HH Michaël-Laurens gemeenschap in De Bilt hebben met hulp van andere parochianen een aantal 'muzikale groeten' gemaakt. Met Pasen was dat de Paasgroet, met Moederdag de Mariagroet en vervolgens de Pinkstergroet. De groeten zijn te zien op de website van onze parochie.

Voor de (voorlopig laatste?) mid-zomergroet willen we graag de hulp van kinderen vragen om wat beeldmateriaal te maken, ofwel mooie tekeningen! Het thema van de mid-zomergroet is: Samen onderweg: laat liefde schijnen overal!
Het lied 'Love Shine a Light' van Katrina and the Waves wordt gezongen en hoe leuk is het dan om allerlei mooie tekeningen in beeld te brengen die hier iets van verbeelden.

Daarom aan jullie allemaal de uitnodiging één of meer mooie tekeningen te maken. Stuur een scan (in jpg of png format) naar het locatiesecretariaat (info@katholiekekerkdebilt.nl) of doe de tekening bij het locatiesecretariaat van de H. Michaëlkerk in de brievenbus. Alle tekeningen die we tot en met 14 juni ontvangen kunnen opgenomen worden in de mid-zomergroet. We hopen natuurlijk op heel veel zonnige, stralende tekeningen! Let the love shine a light!

De werkgroep Kinderwoorddienst van de HH Michaël-Laurens gemeenschap.