Plusminus veertig

15 juni 2020 20:00 t/m 22:00
Locatie: De Sleutel, Steenhoffstraat 41, Soest

Je bent plusminus veertig en je leidt een actief leven. Er zijn veel ballen die je in de lucht moet houden: werk, familie, vrienden, bijscholing, gezondheid, het vraagt allemaal je aandacht. Toch mis je soms één klein balletje. En dat is het balletje dat je zo nu en dan op kunt gooien onder leeftijdsgenoten over zaken die je bezighouden. Geen praatjes voor de vaak, maar dingen die je raken. De discussie in de krant over het klimaat, het gedoe rond MeToo, de berichten over 'angry young men', politieke kopstukken die vragen oproepen, waar kun je daar  diepgaander over praten?

De groep plusminus veertig is hiervoor bedoeld. De planning is om zo een in de maand op maandagavond rond de tafel te gaan zitten met leeftijdsgenoten, ieder met haar of zijn eigen expertise en ervaringen. We leggen nieuwe ontwikkelingen naast beproefde ouder verhalen en krijgen daardoor nieuwe inspiratie.

Zin om eens mee te praten? Geef je op voor de app-groep, dan krijg je iedere maand een berichtje over het onderwerp van de maand. Met een appje geef je je op op nummer 06-57645491 of via het formulier op deze pagina.

Data:15 juni, na de zomervakantie starten we met een nieuwe reeks bijeenkomsten

Opgaveformulier

Wilt u zich opgeven voor deze activiteit? Dit kan door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden.

    Hoe we omgaan met je gegevens kun je lezen in het privacybeleid.

    Meer agendapunten

    Alles